Feis voor altijd verenigd met zijn geliefde Rotterdam-West.

In de week van 25 januari is er hard gewerkt aan een muurschildering van het portret van Feis. Een prachtig eerbetoon gemaakt door het kunstenaarsduo Telmo Miel.  Het kunstwerk is te vinden in de Coolsestraat en zichtbaar vanaf de West-Kruiskade.

De dood van Feis is zowel in Rotterdam (in hartje West en daarbuiten) als in de hiphopgemeenschap keihard aangekomen. Het initiatief  voor het kunstwerk komt van familie en vrienden en samen met een aantal partijen, waaronder de Biz West-Kruiskade/1eMiddelandstraat hebben zij dit prachtige gebaar mogelijk weten te maken.

” Feis verdient een blijvend eerbetoon. Het werk dat hij maakt maar vooral de persoon die hij was, maken hem iemand waar velen zich aan optrekken. Juist als het moeilijk is, juist als het beter kan. Hem opnemen in het straatbeeld van zijn geliefde Rotterdam-West, is het minste wat we voor hem en zijn nalatenschap kunnen doen. Een relatief klein gebaar, met voor heel veel Rotterdammers een hele grote waarde.” Winston Bergwijn (Winne) en Derek Otte.

Hieronder kun je een mooi verloop zien van de opbouw van het kunstwerk en het uiteindelijke resultaat. Uiteraard willen wij jullie meegeven om zelfs eens een kijkje te gaan nemen bij dit prachtige eerbetoon.

Mede mogelijk gemaakt door: CBK Rotterdam, Woonstad Rotterdam, Biz West-Kruiskade/1eMiddelandstraat, Stichting Cretopia Rotterdam, TelmoMiel, Ecktuh Ecktuh