Ontdek onze nieuwste hotspot: THE GOAT, The Greatest Of All Time

Stel je eens voor: heerlijke smashburgers, verrukkelijke kipgerechten en loaded fries van topkwaliteit, geserveerd in een sfeer die je terugvoert naar de gouden jaren van de jaren 80 en 90. Dat is precies wat je kunt verwachten bij The Gaat, dé nieuwe culinaire hotspot in Rotterdam, gelegen in het levendige Oude Westen.

 

Maar wat maakt THE GOAT zo speciaal? Het begon allemaal als een droom van co-owner Rolf, die in 2012 de Rotterdamse foodscene op zijn kop zette met zijn foodtruck ‘Kok au Van’. Na jarenlang succes op grote muziekfestivals, opende hij in 2020 eindelijk zijn eerste vaste zaak aan de Schiedamse vest. Samen met mede-eigenaar Rob, een veteraan in de horeca met meer dan 20 jaar ervaring, bracht hij zijn visie tot leven: comfortfood van de hoogste kwaliteit, geserveerd in een relaxte en coole omgeving.

 

 

Wat maakt THE GOAT uniek?

Het draait allemaal om kwaliteit. Alles wordt bereid in hun eigen keuken, van de huisgemaakte chili con carne tot de verleidelijke kimchi voor op de loaded fries en de kimchi fried chicken. En laten we hun ‘signature’ dish niet vergeten: de smashburgers. The Goat was een van de eersten die deze Amerikaanse lekkernij naar Nederland bracht. De patty’s worden perfect geplet en dichtgeschroeid, waardoor de Maillard-reactie zorgt voor extra smaak en aroma.

 

 

Maar het draait niet alleen om het eten. Bij THE GOAT draait het om de ervaring. Met een retro arcade en een relaxte vibe uit de jaren 80 en 90, is een bezoek aan THE GOAT niet alleen een culinair avontuur, maar ook een reis terug in de tijd.

 

 

 

Ook een enorme craving gekregen naar een heerlijke smashburger? Of wellicht ben jij meer van de huisgemaakte chili con carne? Waar wacht  je nog op?

Bezoek THE GOAT in Rotterdam’s Oude Westen (Tiendplein 1) en ontdek waarom ze niet alleen groot zijn, maar de allerbeste. Met openingstijden van woensdag tot en met zondag van 14.00 tot 22.00 uur en de mogelijkheid om te bestellen via Uber Eats of af te halen, staat niets je meer in de weg om te genieten van The Greatest Of All Time comfortfood.