We stellen jullie graag voor aan de nieuwste ondernemer van de Kade: 88 Makelaars
Voor de mensen die ze nog niet kennen of hebben gespot 88 Makelaars bevindt zich op de West-Kruiskade 34B.

We zijn een kijkje gaan nemen en hebben een kort interview gedaan met Arthur te Braak Manager bij 88 Makelaars. Want wij zijn toch wel erg benieuwd waarvoor je eigenlijk allemaal terecht kunt bij dit makelaarskantoor?

‘Eigenlijk voor alles wat een makelaar doet en nog veel en veel meer’ geeft Arthur aan. ‘Wij doen aan de aankoop en verkoop van huizen, maar ook het verhuren en het aanhuren van woningen. Wij maken professionele foto’s plaatsen deze op funda en begeleiden tot met de sleuteloverdracht. Daarnaast kun je ook terecht bij ons voor hypotheekadvies en vergelijking. In de huidige markt kan het soms fijn zijn om een aankoopmakelaar in te schakelen, die je kan adviseren bij het uitbrengen van een bod, maar ook kan helpen bij het snel reageren op woningen die nieuw op de markt zijn. Ook daarvoor ben je bij ons aan het juiste adres. Oftewel het gehele traject voor het (ver)huren of (ver)kopen van een woning.’

Wat maakt jullie zo anders dan andere makelaarskantoren? Wat is jullie kracht?

Arthur geeft aan dat ze een no nonsens laagdrempelig makelaarskantoor zijn met als aanpak de no cure no pay. Kunnen zij het niet voor jou regelen, dan kost het jou ook niks. Dat is het proberen wel waard toch? Daarnaast hanteren zij ook geen inschrijfkosten en werken met vaste lage courtages, ongeacht wat de huizenprijzen zijn. Communiceren kan zowel via mail, telefonisch, Whatsapp als Wechat.

Arthur wil dan ook iedereen meegeven dat ze altijd vrijblijvend een tweede offerte voor een woning bij hen op mogen vragen. Zodat mensen het verschil kunnen zien tussen andere makelaarskantoren en 88 Makelaars, dit kan de klant namelijk soms wel duizenden euro’s schelen.

Nu zijn wij uiteraard erg benieuwd waarom deze makelaar gekozen heeft voor de West-Kruiskade als locatie?

Atom Zhou is 5 jaar geleden begonnen voor de Chinese gemeenschap met een eerste kantoor in Chinatown Den Haag. Zij zochten in Rotterdam dan ook naar ene locatie past bij hun roots, maar zelfs nog een stapje verder gaat. Ze vonden de West-Kruiskade dan ook perfect. Alle culturen die hier zo mooi samen komen en het een straat die altijd leeft. Ook nu tijdens de lockdown zie je nog leven en dat is prachtig om te zien. Bij 88 Makelaars spreken de teamleden Rotterdams, Engels en Chinees en binnenkort komt er ook een Turks sprekende collega bij. En zo willen zijn nog verder doorgroeien en op deze manier nog toegankelijker worden voor iedereen.

Benieuwd of 88Makelaars  iets voor jou zou kunnen betekenen of ben gewoon benieuwd of jouw hypotheek nog up to date is, loop dan eens bij 88 Makelaars binnen voor een vrijblijvende kennismaking. Niet geschoten is altijd mis, zullen we maar zeggen.

Wij willen 88 Makelaars nogmaals welkom heten in de straat!

Instagram
Facebook
Website