Al jaar en dag is Mr Beans een vaste factor op het Tiendplein. Bekend van de Borrelnootjez, maar inmiddels ook niet meer weg te denken voor de waanzinnige koffie, heerlijke shakes, Frappucino’s en andere heerlijke dranken. Maar het is velen waarschijnlijk niet helemaal of zelfs helemaal niet bekend dat er ook goed gegeten kan worden bij de heren van Mr Beans. Van een heerlijk stuk gebak, maar ook een heerlijk ontbijt, naar een gezond broodje. Kortom, een all-day concept waar de koffie en de humor nog steeds de boventoon voeren. 

En nu komt Mr Beans met twee hele mooie berichten:

Ze gaan al om 8 uur in de ochtend open. Er is niet zo veel te doen op het “ontbijt-vlak” in Rotterdam en voor een authentieke kop koffie moet je vaak tot na 9 uur wachten. Niet meer bij Mr Beans. Elke weekdag zijn ze open vanaf 8 uur en blijven de broodjes, ontbijt en koffie schenken en serveren tot 17.00 uur in de middag en in het weekend tot 20.00 uur. 

En het andere goede nieuws is dat die heerlijke broodjes, lunch, gerechten nu ook te bestellen zijn voor bezorging en afhaal. Door alle maatregelen van de afgelopen maanden is er geen touw meer aan vast te knopen, wel lunch, niet samenkomen, wel vergaderen, niet eten, wel eten, kortom een mooie oplossing van Mr Beans is nu voorhanden. Bel, bestel en Mr Beans verzorgt een heerlijke lunch en u kunt gewoon door met de vergadering of de meeting. Je bent natuurlijk ook nog steeds van harte welkom in de zaak zelf. 

Vergeet ook niet dat Mr Beans ook prima een vergadering voor u op lokatie kan verzorgen. De vide heeft genoeg ruimte om op afstand te kunnen samen komen. En dit alles wordt dan natuurlijk begeleidt met de lekkerste koffie van het “Oude Westelijk” Halfrond. 

Mr Beans zit al jaren op de 1e Middellandstraat 14 en zijn bereikbaar via alle sociale media en natuurlijk te bellen via 0108406571