Laten we beginnen met iedereen een mooi 2021 te wensen…

En dat mag ook wel na het afgelopen jaar waarin niets meer was wat het leek en niets meer ging zoals het moest. Maar met frisse moed kijken we naar de toekomst en er wordt al een beetje gekscherend gesproken dat het wel eens de “Roaring Twenties” van de 21ste eeuw kunnen worden. Wij gaan ervoor. 

En voor u heeft u ook meteen de eerste nieuwsbrief van de West-Kruiskade. Een winkelstraat zoals geen enkele andere in de wereld; 174 culturen, 125 winkeliers, alle groente en fruit die je maar kunt bedenken, slagers van alle windstreken, kortom, te veel om op te noemen. en om toch een beetje op te gaan noemen is hier de eerste nieuwsbrief van de West-Kruiskade!! Elke 6-8 weken sturen we u een mooie nieuwsbrief waarin we de nieuwe winkels voorstellen, oude winkels herintroduceren, evenementen aankondigen en net zoals bij de inschrijf-actie, we u attenderen op mooie actie, prijsvragen, kortingen, etc. 

We zijn super vereerd met de medewerking van Scheurmail Rotterdam; Herco Kruik, oprichter van deze waanzinnige inschrijf-mail over de geschiedenis van Rotterdam (en omstreken). Herco gaat elke editie in de geschiedenis van de West-Kruiskade duiken en zal ons verrassen met mooie, leuke, interessante weetjes over de allerleukste winkelstraat van (in ieder geval) Rotterdam. Mocht je niet kunnen wachten op de komende mail, schrijf je dan in voor de mails van Scheurmail Rotterdam. Dat kan via deze link.

Namens alle winkeliers van de West-Kruiskade, Tiendplein en 1e Middellandstraat, 

Een Waanzinnig 2021 en heel veel lees plezier… 

P.S. dit is 2020 in één minuutje…