Na een gat van meer dan 4 decennia had Nederland eindelijk weer eens het Songfestival gewonnen met Arcade van Duncan Laurence. Het Songfestival kwam niet alleen naar Nederland, maar zelfs naar Rotterdam. Helaas heeft dat toch weer iets langer geduurd en gaat het festijn los 2 jaar na het winnen van het liedjes-feest. En van dat bruisende stadsgevoel, straat-feesten, plein-festivals en wat er allemaal nog meer bedacht was, gaat alleen het festival in Ahoy door met 3500 gasten. Kortom, het blijft een “binnen-feestje” deze editie!

Maar feestje of niet, er moet worden gegeten en gedronken. Daarom heeft de meest culturele “eet-straat” van Rotterdam een waanzinnige actie rondom het Songfestival opgetuigd. Bezorg en/of afhaal-bestellingen die worden gedaan op 18, 20 en 22 mei kunnen worden verpakt in een prachtige West-Kruiskade-tas. Maar om het feestje toch een spannende lading te geven zitten er “Limited Edition” tasjes verstopt tussen de andere tassen. Het is dus eigenlijk dubbel-spannend, allereerst of je Songfestival Maaltijd in een West-Kruiskade Tas komt, of dat het misschien zelfs een “Collector’s Item” is geworden.

Hou onze Social Media kanalen in de gaten om de deelnemende restaurants te vinden. Deze worden in de week van het songfestival op Facebook geplaatst en in onze stories op Instagram.